20 August 2019 Marketing Magazine

OVER MARKETING IDEE

MARKETING IDEE is het online marketing magazine van Robert van der Salm (48) waarin hij ondernemers niet alleen dagelijks wil inspireren met duizend-en-één creatieve ideeën voor nieuwe marketing of business concepten, maar hen ook in de vorm van allerlei marketing challenges wil uitdagen om die concepten daadwerkelijk te gaan vermarkten.

Wat heeft MARKETING IDEE te bieden?

  • Elke dag tenminste één nieuw marketing idee ter inspiratie
  • Elke week tenminste één nieuwe Marketing Challenge
  • De marketing column WILL WRITE FOR TIKKIES
  • y muchos más (in de nabije toekomst)

Qua indeling, gaan we van start met vijf hoofdrubrieken: ACTUEEL, MARKETING, IDEEËN, HASHTAGS,  DOMEINNAMEN en REDACTIONEEL

 

ACTUEEL
De dagelijkse actualiteiten worden door MARKETING IDEE op de voet gevolgd om eventueel snel op actuele gebeurtenissen en recente ontwikkelingen te kunnen reageren. In deze actualiteitenrubriek gaat Robert de uitdaging aan om als marketeer zo creatief mogelijk op het nieuws in te haken.

MARKETING

In deze rubriek staat weliswaar het vakgebied van de marketeer meer centraal, maar verwacht hier aub geen uitgebreide wetenschappelijke verhandelingen of journalistieke bijdragen over de laatste ontwikkelingen op marketinggebied. Het lijkt ons namelijk veel leuker om gewoon zo veel mogelijk concrete voorbeelden te geven van hoe je een bepaalde vorm van marketing op een creatieve manier in de praktijk zou kunnen brengen.

IDEEËN

Voor alle ondernemers die dagelijks willen worden geïnspireerd met nieuwe creatieve marketing ideeën, zal deze rubriek beslist veel te bieden hebben. Behalve het DUIZEND-EN-ÉÉN-IDEEËNBLOG met elke dag een nieuwe creatieve bijdrage, zal hier ook van tijd tot tijd onze virtuele ideeënbus met de door lezers ingezonden suggesties worden geleegd. In het onderdeel GENIE-IN-DE-BOTTLE verschijnt met regelmaat van de klok een creatieve flessengeest die telkens een drietal marketingwensen zal inwilligen en dat vinden we zelf hier op de redactie in ieder geval erg geestig allemaal:-)

#HASHTAGS

In de rubriek HASHTAG tref je ideeën voor marketingconcepten rondom onderwerpen die ofwel trending op Twitter zijn of die wij zelf graag onder de aandacht van onze volgers willen brengen.

DOMEINNAMEN

Hier vormen domeinnamen en de bijhorende URL’s het vertrekpunt voor het ontwikkelen van nieuwe online marketingconcepten.

REDACTIONEEL

Voor deelname aan de wekelijks door ons uit te schrijven MARKETING CHALLENGE, de crowdfunding column WILL WRITE FOR TIKKIES of onze mededelingen van meer huishoudelijke aard, is het REDACTIONEEL de rubriek waar je moet zijn. Ook zal dit de plaats zijn waar je op de hoogte wordt gehouden van de vele speciale aanbiedingen waarvan je als lezer van MARKETING IDEE in de toekomst allemaal kunt gaan profiteren.

 

 

 

Banner
Related Posts

16 Januari 1938 – 16 December 2018

16 januari 2019

16 januari 2019

Pap, Je was er altijd voor me en hebt me vaak uit de nesten geholpen; ik mis je nu al, maar het komt goed,...

HEINTJESDAVIDSEFFECT

1 april 2019

1 april 2019

HEINTJE DAVIDS – De musical Soldaat van Oranje is nu al zo vaak wegens succes verlengd dat we bijna zouden vergeten dat dit fenomeen (van het telkens definitief afscheid nemen om dan vervolgens toch weer vrolijk door te gaan) al decenia lang het heintjedavidseffect wordt genoemd....