24 January 2020 Marketing Magazine

CARMEN LA CUBANA

MUSICAL – Jammer dat het Cubaanse gezelschap van CARMEN LA CUBANA na 15 voorstellingen ons land al weer heeft verlaten.

Afgelopen zondag was de laatste voorstelling in het De La Mar Theater, maarnals er nou één musical wegens succes had mogen worden verlengd, dan zeg ik tegen beautymerk Carmen en de sponsoren van de Verliefd op Cuba; Gemiste Kans!!!

Time to shut down de tot op de laatste druppel uitgemolken Soldaat van Oranje, de Heintje Davids van de musicals die nu al bijna 10 jaar om de paar maanden wegens succes wordt verlengd, and bring back los Cubanos!

 

 

 

Banner
Related Posts

Fanta + Olifant = Olifanta

22 februari 2019

22 februari 2019

OLIFANTA – Is er dan echt nog nooit iemand bij Fanta op het idee gekomen om iets voor de olifant te gaan doen,...