24 January 2020 Marketing Magazine

TRUMP VS BIDEN FITTIE

#TWITTERFITTIE – Dat President Trump weer eens iemand op Twitter voor schut probeert te zetten, zal weinig mensen meer shockeren. Wat de fittie met Joe Biden wel enigzins nieuwswaardig maakt, is dat deze democraat wordt genoemd als de mogelijke presidentskandidaat bij de volgende presidentsverkiezingen en dat deze clash daarom wel eens de aftrap van een historische twitterfittie zou kunnen zijn.

Zoals de combinatie van de namen Hatfields vs. McCoys door de bloedige vete die na de Amerikaanse Burgeroorlog tussen deze twee families werd uitgevochten, vandaag de dag in de VS nog altijd wordt gebruikt als het synoniem voor het fenomeen van de familievete, zo zou TRUMP VS. BIDEN in de komende periode misschien wel eens tot een synoniem voor het fenomeen van de #twitterfittie kunnen verwoorden.

Hierdoor zou ook de term #twitterfittie een nieuwe dynamiek kunnen gaan krijgen, en lijkt het mij interessant om vanuit markertingoogpunt te kijken of er nog iets constructiefs met dit negatieve twitterfenomeen kan worden gedaan. Te denken valt aan een internationale variant van de #DoesLief-campagne die onlangs door SIRE werd gelanceerd #BeNiceForaChange

Wordt vervolgd:-)

 

Banner
Related Posts

Beveiligd: ONZE KLM

6 april 2019

6 april 2019

Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is.

Beveiligd: MODELS WANTED

4 april 2019

4 april 2019

Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is.

Beveiligd: WILL WORK FOR TIKKIES

3 april 2019

3 april 2019

Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is.

Beveiligd: TONG PICASSO

6 april 2019

6 april 2019

Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is.