17 July 2019 Marketing Magazine

TRUMP VS BIDEN FITTIE

#TWITTERFITTIE – Dat President Trump weer eens iemand op Twitter voor schut probeert te zetten, zal weinig mensen meer shockeren. Wat de fittie met Joe Biden wel enigzins nieuwswaardig maakt, is dat deze democraat wordt genoemd als de mogelijke presidentskandidaat bij de volgende presidentsverkiezingen en dat deze clash daarom wel eens de aftrap van een historische twitterfittie zou kunnen zijn.

Zoals de combinatie van de namen Hatfields vs. McCoys door de bloedige vete die na de Amerikaanse Burgeroorlog tussen deze twee families werd uitgevochten, vandaag de dag in de VS nog altijd wordt gebruikt als het synoniem voor het fenomeen van de familievete, zo zou TRUMP VS. BIDEN in de komende periode misschien wel eens tot een synoniem voor het fenomeen van de #twitterfittie kunnen verwoorden.

Hierdoor zou ook de term #twitterfittie een nieuwe dynamiek kunnen gaan krijgen, en lijkt het mij interessant om vanuit markertingoogpunt te kijken of er nog iets constructiefs met dit negatieve twitterfenomeen kan worden gedaan. Te denken valt aan een internationale variant van de #DoesLief-campagne die onlangs door SIRE werd gelanceerd #BeNiceForaChange

Wordt vervolgd:-)

 

Banner
Related Posts

ALTIJD SUPER BOEIEND ZO’N 747

9 februari 2019

9 februari 2019

BOEING 747 – Vandaag is  Corendon-oprichter Atilay Uslu in het nieuws omdat hij een Boeing 747 over de A9 heeft laten rijden om zijn Jumbo als attractie in de achtertuin van het Corendon Village Hotel te kunnen zetten....