24 January 2020 Marketing Magazine

BOXED WATER IS BETTER

BOXED WATER – BETTER PACKAGING. BETTER PLANET; Klinkt goed en ik wil best geloven dat water verpakt in eco-friendly karton beter voor het milieu is dan in plastic (weg)werpflesjes, maar is het ook beter dan water uit een glazen fles?

Misschien wel praktischer, maar vanuit marketing oogpunt klinkt de claim van “BOXED WATER IS BETTER” als weer zo’n halve waarheid waar de consument steeds allergischer van wordt.

Aan de andere kant oogt zo’n pak water best mooi (en heet heeft ook zo zijn voordelen als je slechts wil doen voorkomen dat je water drinkt:-) Bovendien lijkt er vanuit duurzaamheidsoogpunt al heel wat gewonnen als plastic flesjes met water worden vervangen in milieuvriendelijkere pakken, dus misschien valt er toch iets voor te zeggen.

Mocht de fabrikant ooit naar Nederland komen, dan kan die aan de slag op www.boxedwater.nl

 

Banner
Related Posts